dimarts, 18 d’abril del 2017

DIEM A REVEURE A LA SARA

Avui ha estat un matí una mica trist, perquè hem hagut de dir a reveure a la Sara, després de tants bons moments junts i de tantes experiències viscudes que de ben segur no oblidarem.
La Sara ens ha ajudat moltíssim en tot, ha estat al nostre costat, ens ha ensenyat moltes coses i ha demostrat que està més que capacitada per estar ella al davant d'una classe. 
Esperem que tingui molta, molta sort en el futur, que ens vingui a veure sempre que vulgui, ja que les portes de la nostra classe sempre estaran obertes per ella.  
Ah, i que ningú es preocupi que vindrà de colònies amb nosaltres i ens podrem acabar de despedir bé d'ella.


Un petonàs Sara!!!!!!

9 comentaris:

  1. Ostres Sara quina pena!!😥😥😥Com et trobarem a faltar!! Que tinguis molta sort guapa!!😘

    ResponElimina
  2. Olga moltíssimes gràcies per tot, ets la millor! Ha sigut una experiència inoblidable estar amb vosaltres! Us trobaré molt a faltar! M’emporto moltíssimes coses bones i he gaudit de moments únics! M’he ha encantat estar amb els vostres fills i filles, són meravellosos i es fan estimar tantíssim! Per sort encara ens quedem les colònies!

    ResponElimina
  3. Ohhhh Sara quina llàstima...la Jana E et trobarà a faltar un munt! Tot i q encara ens queden les colònies i el dia 27 a la biblio. Gràcies per tot i molta sort en la teva nova etapa.

    ResponElimina
  4. Que pena la verdad, ellos con lo tanto q le aprecian, pues aún menos mal q quedan las colonias por delante y esperando verle en ocasiones lo mejor para ti Sara!! Y gracias por todo tu cariño para con ellos!!

    ResponElimina
  5. Ooooh Sara!! Quina pena!!! Et trobarem a faltar.. que tinguis molta sorti i ens tornem a veure a les colónies!!!! Una abraçada

    ResponElimina
  6. O que pena Sara :-( ... Muchísimas gracias por el cariño que les has dado a nuestros peques.... Lucía me ha dicho muchas veces esta tarde que no quieres que te vayas .. Te echaran mucho de menos. Mucha suerte y mil gracias por todo un besito y otro más fuerte de parte de Lucía

    ResponElimina
  7. Que vagi molt bé la nova etapa Sara!! Ja t'esperen a les colònies!!! 🍀💐😊

    ResponElimina
  8. Gràcies per tot el temps dedicat als petits; tindran un bon record teu! Molta sort i segur que us ho passareu en gran a les colònies!!

    ResponElimina