dimecres, 25 de gener del 2017

DIEM A REVEURE A UNA GRAN MESTRA

Marina em sembla que parlo en nom de totes les companyes d'Infantil, que hem tingut la sort de compartir molts moments amb tú dins l'aula, quan dic que ets una gran mestra, amb empenta, ganes de treballar, bones idees i milions de recursos, que has sabut fer-te un lloc en els nostres cors i has deixat la teva emprempta en els 82 alumnes de P3, P4 i P5...que  sempre que et vegin pel carrer et cridaran amb entusiasme perquè t'estimen, no podria ser d'una altra manera, perquè ets una gran persona i et fas estimar un piló!!!! 
Em sento afortunada d'haver-te conegut i també d'haver treballat al teu costat, hem fet un bon equip! 
Tot i que sé que ara estàs trista, intenta pensar en positiu, en tot el què t'emportes, segur que t'espera un futur ben ric d'experiències... sort en el teu camí, et tobarem a faltar moooolt! 



De la millor manera que sabem els nens i nenes de P3 volem demostrar-te com t'estimem!!!

I et volem donar un recull dels nostres dibuixos!!!
Esperem que sempre que ens recordis, somriguis, pels moments viscuts junts!!!!

11 comentaris:

  1. Ostres!!! I això?? Que torna la Mariana?
    En Raül estaba molt content amb la Marina!! Sempre parla d'ella!!!! Et trobaran molt a faltar... :(
    Moltes gràcies per tot i per tractar taan be als nostres nens!!! Una abraçada beeen forta!!!!

    ResponElimina
  2. Marina guapa!! Et trobarem a faltar molt i molt!! No ho dubtis..ens has deixat una bona emprempta com diu l'Olga..tant als petits com als grans!!!😘😘😘

    ResponElimina
  3. Oooo Marina, quina pena, m'ho ha explicat la Carlota que marxaves i ja no tornaves i estava molt trist. Fins i tot diu que quan sigui més gran, ara no, l'apunti a anglès i així seràs la seva senyoreta ;-D!!Gràcies per la teva dedicació, els nens t'estimen molt. Que tinguis molta sort i que tot et vagi mol bé! Gràcies!!!!!

    ResponElimina
  4. Ostres... quina pena!!! En Marc segur que la trobarà a faltar... em parla molt de la Marina i que es molt guay... i que li ensenya: one, two, three... espere'm que un dia o altre la tornem a tenir a l'escola... moltes gràcies Marina!!!

    ResponElimina
  5. ooooo quina pena, Lucia sempre diu que estima molt a Marina que és molt bona i molt simpàtica, et trobaran molt a faltar, moltes gràcies per estimar tant els nostres petits i molta sort en la pròxima aventura..

    ResponElimina
  6. Que bellos dibujos ellos se reflejan en ellos, muchos cariños Marina sin dudas los niños le hecharan mucho de menos con solo verte se ve el cariño que hay, tienes todo un don para con ellos no dejes de desarrollarlo es lo tuyo disfruta de las nuevas puertas que se abran y muchos éxitos!!

    ResponElimina
  7. Moltíssimes gràcies pels vostres comentaris, m'han fet emocionar. Sens dubte ha estat una experiència meravellosa i m'ha encantat que els vostres petits formessin part de la meva vida. ELS TROBARÉ MOLT I MOLT A FALTAR, SÓN UN TRESOR!! Segur que els hi faré moltes visites i al fer extraescolars a l'escola podrem seguir veient-nos :)

    Marina

    ResponElimina
  8. Ooohh quina llastima Marina!! En Lluc esta molt content amb les seves professores i ara diu q la Marina ja no hi sera.....🙁 diu: perque mama? t'estima molt!!!!😍 ens anirem veient pel poble i quan en Lluc et trobi et cridara amb molta il.lusio!!!😉
    Gracies per tot!!!
    Molts petonets!!😘😘😘😘

    ResponElimina
  9. Ei Marina, en Roc avui m'ho explicava i jo no me'l creia !! Bé, suposo que ens seguirem veient a les classes d'anglès !!!!
    Espero que et vagi tot molt bé, segur que si !! 😊

    ResponElimina
  10. I tant que et trobaran a faltar...però sempre s´enrecordaran per totes les estones divertides que heu passat a l´escola; amb les pessigolles que comentava, es veu que s´ho passava pipa!!! Molta gràcies Marina per tots aquests moments amb els nostres fills i que tinguis molta sort!!!

    ResponElimina
  11. Ohhhh Marina!!! Tothom està molt content Amb tu!!! Ens veurem a les classes d'anglès!!! Et desitjo molta sort!!!! Una abraçada!! 😘😘

    ResponElimina